Євробачення-2021 пройде в нетрадиційному форматі

0
-2
Євробачення-2021 пройде в нетрадиційному форматі
Конкурс відбудеться в травні цього року, однак питання, як саме проходитиме пісенне змагання, ще вирішується.

Інформує Кореспондент.

Організатори музичного конкурсу Євробачення прийняли інший, а не звичний для всіх формат проведення заходу в 2021 році. Про це йдеться в прес-релізі, опублікованому в середу на сайті конкурсу.

"Євробачення, безумовно, відбудеться в травні цього року, незважаючи на пандемію, але в обставинах, що склалися, на жаль, неможливо провести захід так, як ми звикли", - зазначив виконавчий директор Євробачення Мартін Остердаль.

Як заявив Остердаль, розглядаються кілька варіантів проведення конкурсу.

За словами організаторів, планується зосередити зусилля на реалізації такого сценарію проведення заходу, згідно з яким всім учасникам необхідно буде дотримуватися соціальної дистанції.

Виконавці, які не зможуть особисто бути присутніми на змаганні, зможуть використовувати заздалегідь підготовлені живі записи своїх виступів. Артисти, які приїдуть у Нідерланди, виступатимуть на сцені вживу при дотриманні всіх вимог безпеки.

У вересні 2020 року організатори конкурсу представили чотири основних сценарії проведення заходу в 2021 році, які згодом були переглянуті.

Перший варіант передбачав звичний для всіх формат. Згідно з другим сценарієм, всім присутнім необхідно буде дотримуватися соціальної дистанції. Третій варіант проведення конкурсу також має на увазі дотримання соціального дистанціювання, обмеження кількості глядачів або повна їхня відсутність.

Артисти і члени делегацій з різних країн не зможуть приїхати в Роттердам, але буде організована трансляція їхніх живих виступів. Згідно з четвертим сценарієм, музичний конкурс проходитиме без глядачів, а всі учасники виступлять зі своїх країн.

Нагадаємо, 65-й за рахунком конкурс Євробачення мав пройти з 12 по 16 травня 2020 року в концертному залі Ahoy в Роттердамі під слоганом Відкрийся (Open Up). Через пандемію коронавірусу Європейський мовний союз прийняв рішення скасувати конкурс. Фінал Євробачення-2021 пройде 22 травня в Роттердамі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні