В Україні оперативно закрили всі справи щодо Байдена та Порошенка

1
2
В Україні оперативно закрили всі справи щодо Байдена та Порошенка
Кримінальні провадження, які були відкриті 22 січня 2021 року за рішенням Печерського суду щодо президента США Джо Байдена і п’ятого президента України Петра Порошенка, терміново закрили.

Про це на пресконференції повідомили адвокати Порошенка Ілля Новіков і Ігор Головань.

"Це рішення було виконано в авральному порядку 22 січня. Тобто коли Президент Байден вже почав виконувати обов’язки Президента США. По нашим даним, ці провадження, нещодавно поспішно відкриті, вже закриті.

Ми бачимо, що коли йдеться не просто про розслідування, які можуть зашкодити інтересам держави, але й про розслідування, які стають особисто небезпечні і незручні для керівництва правоохоронних органів, вони приймають очевидні рішення швидко і без зайвих розмов"
, - сказав Новіков.

За словами адвокатів, 1 лютого апеляційна палата ВАКС остаточно підтвердила закриття провадження за заявою Деркача, більш відоме як справа Байдена-Порошенка.

Адвокати також відзначили, що будуть ставити питання про притягнення до відповідальності нардепів Андрія Деркача та Олександра Дубінського, які потрапили під санкції США, "за їхні наклепи".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раби , вони навiдь на отсoci постiйно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні