Ігор Поліщук пообіцяв штрафували чиновників, які будуть ігнорувати прохання лучан

0
4
Ігор Поліщук пообіцяв штрафували чиновників, які будуть ігнорувати прохання лучан
Керівників структурних підроздлів та комунальних підприємств Луцької міської ради депреміюватимуть за ігнорування звернень від громадян через систему 15-80.

Про це у середу, 3 лютого, заявив очільник міста Ігор Поліщук, пише Конкурент.

Так, під час засідання виконавчого комітету, Поліщук розповів, що було проведено зустріч з розробниками додатку 15-80. Він передбачатиме можливість в онлайн режимі повідомляти комунальні служби про різноманітні проблеми. Наприклад, особа зможе сфотографувати яму на дорозі та надіслати її відповідним службам через програму на телефоні.

"Окремі керівники сприймають 15-80, як якусь ворожу службу. Не треба так. Вона нам допомагає, люди інформують про різні проблеми, про які ми не знаємо. Тому сьогодні необхідно посилити цю роботу", – сказав мер.

"Керівники департаментів, комунальних підприємств, які будуть ігнорувати звернення 15-80, потраплятимуть під депреміювання і в разі відсутності ефекту, будемо приймати кадрові рішення. Сьогодні нема нічого складного, щоб відреагувати та дати зворотній зв’язок. Це дуже важливо", – резюмував Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні