В Луцьку шахраї дурять безробітних, використовуючи дані Центру зайнятості. ФОТО

2
-1
В Луцьку шахраї дурять безробітних, використовуючи дані Центру зайнятості. ФОТО
На Волині активізувалися шахраї, які, використовуючи дані Волинського обласного центру зайнятості, пропонують волинянам працевлаштуватися за кордоном.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, пише Під Прицілом.

"Будьте обережні! Останнім часом активізувалися спритники, які здійснюють шахрайські дії та, використовуючи дані Волинського обласного центру зайнятості, пропонують працевлаштування за кордоном.

Під час спілкування з шахраями Ви отримаєте повідомлення про те, що офіс агентства "Сервіс Консалтіс", що надає послуги з працевлаштування за кордоном, розташований у місті Луцьку, в приміщенні на вулиці Богдана Хмельницького 3а, кабінеті №3, а кошти за послуги з посередництва Вам запропонують оплатити на картку.

Для більшої переконливості в правомірності своїх дій, спритник надішле Вам ліцензію про посередництво у працевлаштуванні на роботу за кордоном. Однак вона оформлена на ім’я конкретного ФОПа, а не на назване вище агентство. Тому вважати її гарантією працевлаштування НЕ МОЖНА!" – йдеться у повідомленні.

За адресою, яку вказують у повідомленні, працює Волинський обласний центр зайнятості:

"УВАГА! За адресою, вказаною в повідомленні, працює Волинський обласний центр зайнятості. І, звичайно, не надає жодних платних чи безоплатних послуг із посередництва у працевлаштуванні за кордоном!

Номер телефону шахрая в месенджерах Viber та WhatsApp: +38 095 225 89 35. Тип повідомлень, які можуть надходити Вам від Олександра – нижче у фото.

Не довіряйте сумнівним особам, які пропонують роботу за кордоном від імені центру зайнятості чи використовують будь-які дані служби зайнятості для переконливості в правомірності їх дій!

УВАГА! Волинський обласний центр зайнятості, як і служба зайнятості загалом, ПРАЦЕВЛАШТОВУЄ ЛИШЕ В УКРАЇНІ і лише на ОФІЦІЙНІ ВАКАНСІЇ!" – зазначив Роман Романюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах, та ще й російською мовою!
А звідки у них база даних центру зайнятості, хто їм дав до неї доступ нікого з правоохоронців не цікавить?
Відповісти
А хто понесе відповідальність за те що ті дані вийшли за межі Центру зайнятості, якому людина надавала для внутрішнього користування????? Агов Прокуратура, СБУ і іншіі ваші дії до посадовців?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні