Позбавив тисячі людей поганої звички - як українець потрапив до Чеської книги рекордів

0
3
Позбавив тисячі людей поганої звички - як українець потрапив до Чеської книги рекордів
Український психотерапевт Ростислав Прокоп'юк уже вдруге потрапив до Чеської книги рекордів.

Чоловік допоміг позбутися звички палити близько 6 тис. людей, зокрема артистам Чехії, повідомляє "Радіо Свобода".

"Це вельми позитивна справа, яку робить пан Прокоп'юк, – допомагає сотням і тисячам людей", - розповів президент агенції "Добрий день" Мірослав Марек.

Зазначається, що Прокоп'юк став відомим після телевізійного ефіру з акторкою Їржиною Богдаловою. Вона кинула палити на очах мільйонів глядачів.

Психотерапевт застосовує прийом "зворотної реальності". За один 15-хвилинний прийом у формі розмови Прокоп'юк може позбавити людину багатьох поганих звичок.

За послугу лікар бере 3 тис. чеських крон - 3,9 тис. грн, 2,5 тис. крон - 3,2 тис. грн - для пенсіонерів, студентів і вагітних жінок.

Прокоп'юк дає річну гарантію на результат. За його словами, тільки 10% пацієнтів повторно приходять на терапію. Однак він також зазначає, що головна умова успішного лікування - бажання людини позбутися звички.

"Вона мусить прийти, сісти й пустити мене до своєї підсвідомості. Я ввожу її в стан, коли вона закурила свою 1-шу сигарету, й повертаю її зворотно. Вона викурює "сигарету" й переконується, що вже не курить", - розповів Прокоп'юк.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні