--> 35-річна блогерка вийшла заміж за пасинка та народила від нього дитину. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

35-річна блогерка вийшла заміж за пасинка та народила від нього дитину. ФОТО

2
-4
35-річна блогерка вийшла заміж за пасинка та народила від нього дитину. ФОТО
35-річна російська блогерка Марина Балмашева народила дитину від 21-річного пасинка.

Подробиці стали відомі з блогу жінки в Instagram, пише gazeta.ua.

Балмашева розлучилась із чоловіком, з яким прожила 14 років, та стала жити із пасинком – сином колишнього від першого шлюбу.



Разом із колишнім чоловіком вони взяли під опіку 4 дітей та вдочерили дівчинку із синдромом Дауна.

Коли романтичні стосунки з пасинком стали відомі широкому загалу, жінку позбавили прав опіки над 5 дітьми. А 16 січня 2021 року вона народила дитину від пасинка.



За словами блогерки, закон вона не порушувала. Жінка спростовувала думку, що спокусила пасинка. У липні 2020 року Балмашева вийшла заміж за сина свого колишнього чоловіка. На той час вона вже була вагітна від пасинка.

"Хейтери мали рацію: пройшов рік наших стосунків і він знайшов молодшу. Носить її на руках. Цілує. Дивиться закоханими очима, а я і не проти", - підписала фото з новонародженою донькою Балмашева.



На блог жінки підписано 550 тис. користувачів. Балмашева стала зіркою Instgaram завдяки постам про ідеальні стосунки із пасинком, проблеми багатодітної родини та боротьбу із ожирінням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вас розбило серце? Не хвилюйтеся, нехай доктор Алаба допоможе вам повернути колишнього "Я був одружений 5 років з двома дітьми, і я жив щасливо зі своєю сім'єю, поки зі мною та моїм чоловіком справи не потворніли, що майже кожного разу вводило нас у сварки та сварки ... погіршувалося в той момент, коли мій чоловік подав на розлучення. Я намагалася з усіх сил змусити його передумати і залишитися зі мною, тому що я люблю його всім серцем і не хотіла втратити чоловіка, все просто Він не вийшов. Він пішов з дому і продовжував подавати документи на розлучення, я молився і намагався все, але все одно нічого не вдалося. Прорив стався, коли хтось познайомив мене з цим чудовим, чудовим чаром для магії під назвою АР АЛАБА, який допоміг мені кінець ... Я ніколи не був шанувальником подібних речей, але я просто вирішив спробувати, тому що я був у відчаї, і мені не залишалося вибору ... Він зробив магію замість мене, і все справді пішло як він обіцяв, і мій чоловік передумав і прийшов додому, щоб залишитися зі мною та дітьми. І випускний ise ніколи більше мені не нашкодити. ми живемо щасливо, як це було за допомогою доктора Алаби. Якщо вам потрібна допомога, ви можете зв’язатися з доктором Алаба електронною адресою: dralaba3000@gmail.com або зв’язатися з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123 .......
Відповісти
Мене звати Ізабелла Ітан Після 12 років шлюбу ми з чоловіком так чи інакше сварилися, поки він нарешті не покинув мене і не переїхав до Каліфорнії, щоб бути з іншою жінкою. Я відчував, що моє життя закінчилося, і мої діти думали, що ніколи більше не побачать свого батька. Я намагалася бути сильною лише перед дітьми, але не могла стримати біль, що мучив моє серце, моє серце було сповнене смутку і болю, тому що я дійсно була закохана в свого чоловіка. Я думаю про нього щодня і вночі, і завжди хотів би, щоб він повернувся до мене, я був дуже засмучений і потребував допомоги, тому звернувся за допомогою в Інтернет і натрапив на веб-сайт, який припускає, що доктор Алаба міг би допомогти своєму колишньому повернутися. Тому я відчув, що повинен спробувати. Я зв'язався з ним, і він сказав мені, що робити. Я зробив це, а потім він зробив мені приворот. Через 48 годин мій чоловік дійсно подзвонив мені і сказав, що він дуже сумує за дітьми, так дивно!! Отже, він повернувся того дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та дітям. Наш шлюб був міцнішим, ніж раніше, завдяки доктору Алабі. Він такий могутній, і я вирішив поділитися своєю історією в Інтернеті, що доктор Алаба був справжнім і могутнім чарівником. Я завжди буду молитися, щоб вона прожила довгий час, допомагаючи своїм дітям у скрутний час, якщо ви тут і потребуєте повернення колишнього або ваш чоловік перейшов до іншої жінки, перестаньте плакати, негайно зверніться до цього потужного орфографічного колеса. Ось його контактна електронна адреса за адресою: {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp/viber через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні