Унікальний найвищий хмарочос Сіднею невдовзі стане реальністю. ФОТО

0
7
Унікальний найвищий хмарочос Сіднею невдовзі стане реальністю. ФОТО
У діловому районі Сіднея найближчим часом з'явиться будівля, яка буде не лише вищою за своїх сусідів, а й вражатиме своїм дизайном, інформує 24 дім.

Ingenhoven Architects у колаборації з Architectus створили фантастичний хмарочос, який незабаром стане окрасою Сіднея.


Фото ArchDaily

Будівля матиме 79 поверхів, а її висота сягатиме 270 метрів, завдяки чому будівля стане найвищою у Сіднеї. У хмарочосі будуть житлові квартири, комерційні приміщення, готелі та розважальні заклади. Дизайнери сподіваються, що цей проєкт стане символом економічного, екологічного та соціально стійкого розвитку, що орієнтований на майбутнє.

Локація хмарочосу – центральний діловий центр Сіднея. Одношаровий фасад забезпечує шикарні види, а затінюючі пристрої максимізують ефекти денного освітлення та викликають інтерес до профілю будівлі.



Зелений вхід – наголос на екологічності / Фото ArchDaily

На балконах використовується спеціальне скло та природна вентиляція, що гарантує ідеальні умови для зимового саду.



Внутрішній дизайн зосереджений на комфорті / Фото ArchDaily

Новий хмарочос створений як продовження місцевих традицій архітектури. Окрім того, розробники особливу увагу приділили впливу на навколишнє середовище, тому використовували стійкі та довговічні місцеві матеріали.



Чарівний нічний пейзаж / Фото ArchDaily

Новий хмарочос – це надзвичайний проєкт, у якому поєдналися ділова сучасність та турбота про довкілля. Ця будівля стане окрасою Сіднея та ще одним екземпляром в архітектурній скарбниці світу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні