На проспекті Молоді п'яний лучанин побив суперника

0
4
На проспекті Молоді п'яний лучанин побив суперника
Біля одного з багатоквартирних будинків на проспекті Молоді у Луцьку побилися чоловіки. Уродженець Луцька, будучи п’яним, наніс кілька ударів іншому чоловіку по голові.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Інцидент трапився ще 18 червня 2019 року. Як стало відомо, п’яний лучанин поблизу другого під’їзду будинку на проспекті Молоді, 10 під час суперечки напав на іншого чоловіка. Спочатку злочинець завдав одного удару в голову, від чого потерпілий пройшов декілька кроків назад, а потім вдарив його ще раз. Потерпілий відбувся легкими тілесними ушкодженнями.

У суді лучанин визнав свою вину, він розкаявся у вчиненому та просив суд суворо його не карати.

Тож суд призначив йому покарання у виді громадських робіт – 180 годин. Також суд задовільнив цивільний позов потерпілого, стягнувши з обвинуваченого 12 тисяч 500 гривень матеріальної шкоди та 8 тисяч витрат на надання правової допомоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні