--> В Луцьку відновили курси самооборони для жінок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку відновили курси самооборони для жінок

0
6
В Луцьку відновили курси самооборони для жінок
Раді повідомити, що відтепер щосуботи відбуватимуться курси із самооборони, на яких охочі зможуть опанувати необхідні навички для того, аби захиститися у разі нападу зловмисника. Про це повідомляє патрульна поліція Волині, пише Під Прицілом.

Ініціативу, яку запровадила патрульна поліція Волині спільно із департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, стартувала ще минулого року, однак у зв’язку із заходами безпеки, пов’язаними із пандемією, курси довелося перенести.

Самооборона – це міра самозахисту, завдяки якій будь-яка людина може запобігти нападу та усунути загрозу.

Заступник начальника управління Дмитро Мокич мотивував учасниць до занять, розповів, що курси допоможуть їм опанувати фізичну, медичну, психологічну, розумову та юридичну підготовку.

Командир 4 роти управління патрульної поліції Дмитро Ліпчук, своєю чергою, розповів, що безпосередньо мав виклики, коли громадяни потребували допомоги поліції. А в деяких випадках, маючи відповідні навички, самі люди до приїзду поліцейських затримували зловмисників. Тому, для самозахисту варто кожному володіти здібностями, які, в деяких випадках, можуть врятувати життя.

Курси самооборони покликані навчити учасників протидіяти фізичному та психологічному насильству шляхом вивчення прийомів самозахисту.

У поліції обіцяють ділитися результатами учасниць на офіційних сторінках у соцмережах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні