У Луцьку оштрафували «Волиньгаз»

1
2
У Луцьку оштрафували «Волиньгаз»
АТ «Волиньгаз» та ТОВ «Група Техсервіс» оштрафували за проведення земельних робіт без необхідних погоджень.

Про це йдеться на офіційній сторінці в мережі Фейсбук.

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було оперативно відреаговано на звернення, що надійшли на лінію оперативного реагування «15-80» Луцької міської ради, щодо перевірки законності проведення земляних робіт за адресами: вул. Степова, 73 та вул. Арцеулова, 3.

Було встановлено, що відповідальні особи АТ «Волиньгаз» та ТОВ «Група Техсервіс» здійснювали підведення інженерних мереж до індивідуального та багатоквартирного житлових будинків без отриманих у встановленому порядку ордерів на земляні роботи та необхідних погоджень.

На відповідальних осіб, котрі виконували самовільні земляні роботи, було складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем їх проживання.

Санкція статті 152 КУпАП передбачає накладення штрафу на посадових осіб та суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн.).

У випадку виявлення незаконних земляних робіт, просимо повідомляти департамент муніципальної варти Луцької міської ради за тел. гарячої лінії «Група швидкого реагування» - 0670000679 або 0661021102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо передавати всі порушення,ваш оператор не встигатиме,бо їх у місті безліч,а весною буде в рази.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні