Волинських водіїв попереджають про ускладнення ситуації на дорозі через сніг

0
-3
Волинських водіїв попереджають про ускладнення ситуації на дорозі через сніг
В області знову засніжило. Негода насувається з півдня, приблизно в обідню пору рясного снігопаду варто чекати на всій території області.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області. За прогнозами синоптиків опади у вигляді снігу триватимуть ще вночі 31 січня.

Температура повітря по області вдень 0-5º морозу, вночi стовпчики термометрів опустяться до мінус 8º, на дорогах можлива ожеледиця.

Враховуючи складні погодні умови, радимо без крайньої потреби не вирушати в дорогу.

Дорожні підприємства приведені в режим посиленої готовності, снігоприбиральна техніка обробляє автошляхи державного значення. Працюватимуть цілодобово.

Враховуючи складні погодні умови, радимо без крайньої потреби не вирушати в дорогу.
\
Якщо відмовитись від поїздки немає змоги - ретельно підготуйтесь до неї, будьте максимально уважними, обережними та відповідальними на автошляхах, а також не створюйте перешкод для роботи дорожньої техніки.

Під час негоди рекомендуємо водіям, насамперед великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення (шукайте на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe)

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте до оператора диспетчерської служби за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні