У Парижі люди знайшли незвичайний спосіб обходити комендантську годину

0
-4
У Парижі люди знайшли незвичайний спосіб обходити комендантську годину
У Парижі люди знайшли спосіб обходити комендантську годину, яка була введена через епідемію коронавірусу.

Інформує НВ.

Деякі жителі столиці використовують таксі, щоб таємно порушувати введені правила, розповів таксист Борис Чайка.

Людям заборонено виходити з дому з 18:00 до 6:00 ранку, за винятком важливих справ, деякі виявили, що, взявши таксі під час комендантської години, вони можуть уникнути поліції і штрафів в розмірі 135 євро (приблизно 4 600 гривень), які вони можуть накласти на порушників правил.

«Багато людей вважають, що автомобіль або таксі для спільного використання більш непомітні», - розповів 32-річний водій.

Одна пасажирка розповіла, що користувалася таксі, щоб відвідувати свого хлопця два рази на тиждень.

Інший таксист розповів журналістам, що служби таксі від цього тільки у виграші, бо виручка зросла. Водії обізнані про те, що возять порушників.

«Вони знають, що вони "злочинці", але вони йдуть випити до колеги або друга, тому що їм набридла комендантська година», - розповів він.

У Франції комендантську годину ввели 16 січня. Вона буде діяти мінімум до кінця січня. Ресторани та туристичні об'єкти закрили у жовтні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні