Долю Дубінського у фракції будуть вирішувати через відкрите голосування

1
-2
Долю Дубінського у фракції будуть вирішувати через відкрите голосування
У п'ятницю 29 січня фракція "Слуга народу" розпочала голосування щодо можливого виключення народного депутата Олександра Дубінського.

Інформує Рубрика.

У бюлетені міститься запитання: "За чи Проти виключення Дубінського?". За словами Лещенка, після голосування "слуги" віддають бюлетень керівнику своєї групи.

"Таким чином, голосування іменне, тобто позиція кожного депутата відома керівництву, але при цьому вона невідома Коломойському і його людям, оскільки вони не мають доступу до загальної бази бюлетенів", – пише Лещенко.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський на засіданні фракції ввечері у понеділок просив "слугу народу" Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вийти з фракції, але той відмовився. Суперечка на підвищених тонах тривала пів години. Президент зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із Деркачем, бо Деркач – агент ФСБ. Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського на адресу "Центру протидії корупції" назвав дитячими, пояснивши що "це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати". Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та їх всіх треба гнати в гаранта першого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні