--> Волинський посадовець вкрав лісу на 1, 2 млн гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський посадовець вкрав лісу на 1, 2 млн гривень

0
-2
Волинський посадовець вкрав лісу на 1, 2 млн гривень
Посадовцю, який внаслідок своїх неправомірних дій завдав збитків державі на суму 1,2 млн. грн, повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині, пишуть Волинські Новини.

Вчора, 28 січня, слідчі поліції відділення поліції №1 (смт Маневичі) Камінь-Каширського районного відділу поліції спільно із працівниками Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Маневицької місцевої прокуратури повідомили про підозру посадовцю одного із державних лісгоспів у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що працівник лісгоспу, що розташований на території району, під час відведення лісосік у 2019 допустив прорахунки при визначенні координатів ділянок рубок в натурі на місцевості. Незаконні дії чиновника спричинили порубку ділянки лісового масиву, яка не була передбачена матеріалами відводу, що завдало державі близько 1 млн. 200 тис. грн збитків.

За скоєне посадовцю загрожує до 5 років позбавлення волі із позбавленням права обіймати певні посади. Досудове розслідування у справі триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні