--> Шанси «Волині» на повернення в УПЛ стали нижчими | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шанси «Волині» на повернення в УПЛ стали нижчими

0
-1
Шанси «Волині» на повернення в УПЛ стали нижчими
Луцька «Волинь» готується до продовження сезону в Першій лізі українського футболу, а букмекерські аналітики оцінюють шанси підопічних Василя Сачка виконати завдання-максимум – повернутися до Прем’єр-ліги.

Після завершення першої частини сезону «Хрестоносці» залишилися на сьомій сходинці турнірної таблиці Першої ліги, і хоча останні матчі в 2020-му році додали більше оптимізму луцьким вболівальникам – 3 перемоги в 4-х поєдинках, завдання з виходу до УПЛ все одно залишаться важким.

Згодні з цим твердженням і букмекерські аналітики, зокрема – експерти компанії 1хБет, що завжди готова запропонувати своїм гравцям безліч варіантів для парі на український спорт, і футбольна Перша ліга також є частим гостем «лінії» цієї контори. Всім бажаючим використати бонус 1хБет саме на матчах «Волині», або ж на довгострокових ставках на цю команду, варто знати, що аналітики букмекера значно підвищили коефіцієнт на вихід луцького колективу до елітного дивізіону. Якщо одразу після завершення першої частини сезону шанси «Волині» у відсотковому значенні були рівні 30%, то зараз цей показник впав до 25%. І на те є об’єктивні причини.

По-перше, волиняни наразі переважно повідомляють про втрату гравців, що залишають клуб за згодою сторін або ж після завершення контракту, а от про підсилення складу поки що інформації обмаль.
По-друге, конкуренти підопічних Василя Сачка – «Агробізнес», «Верес», «Чорноморець» та «Металіст-1925», більш активно проводять зимову паузу, підсилюючи склад. Також варто сказати і про непростий календар для «Волині» після завершення паузи. Мало того, що луцька команда має зіграти на один, а то і на два матчі більше за конкурентів через перенесення кількох поєдинків через коронавірус восени, так ще і розклад цих матчів часто не дуже вдалий для команди Сачка. Вже у першому матчі нового року, наприклад, «Хрестоносцям» доведеться грати в Одесі проти «Чорноморця».

Якщо зайти на сайт 1хБет в день цього матчу – а він відбудеться вже 12-го березня, можна буде більш очно дізнатися котирування на перемогу обох команд. Але вже зараз є комфортна впевненість, що саме «Моряки» будуть фаворитами цього протистояння. Хоча б тому, що одесити мають більш якісний склад, а у останньому очному двобої розгромили волинян с рахунком 5:2 у червні минулого року.

Безперечно, луцькому клубу та його керівникам треба більш активно працювати на трансферному ринку вже у найближчі тижні, а краще – дні. До поновлення сезону все менше часу, а якісного підсилення складу у «Волині» поки що немає. Тільки з довгою лавкою запасних можна буде з мінімальними втратами пройти щільний графік матчів навесні і довести скептикам, в тому числі і букмекерським експертам, що «Хрестоносці» заслуговують на шанс повернутися у найвищий футбольний дивізіон України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні