--> На Волині неповнолітнім продавали пиво: продавець заплатить 6800 грн штрафу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині неповнолітнім продавали пиво: продавець заплатить 6800 грн штрафу

0
-7
На Волині неповнолітнім продавали пиво: продавець заплатить 6800 грн штрафу
У Старовижівському районі оштрафували на 6800 продавця, який продав 2 пляшки пива неповнолітньому. Про це йдеться на сайті Старовижівської селищної ради.

Повідомляють, до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старовижівської селищної ради надійшов протокол про вчинення продавцем магазину одного з населених пунктів громади, адміністративного правопорушення за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння», що полягало у продажі 2 пляшок пива неповнолітній особі, пише Правда.Волинь.

На підставі аналізу поданих матеріалів, адміністративною комісією прийнято постанову про визнання даної особи винною у вчиненні адміністративного правопорушення і накладено штраф в розмірі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 6800 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні