У Раді готують створення нового силового органу

1
2
У Раді готують створення нового силового органу
В Україні незабаром може з'явитися Бюро економічної безпеки (БЕБ). Про це розповів нардеп зі Слуги народу, голова правоохоронного комітету Ради Денис Монастирський в інтерв'ю РБК-Україна, яке було опубліковано в четвер, 28 січня.

При цьому Монастирський зазначив, що бачить загрозу правового вакууму у сфері фінансових розслідувань.

"Безумовно, буде певне вікно чи пустка, бо ж навіть якщо буде створено БЕБ, то буде потрібен час, щоб наростити потужності і перекрити хоча б основні напрямки розслідувань", - вважає Монастирський.

У той же час голова профільного фінансового комітету Ради Данило Гетманцев (Слуга народу) відкидає побоювання, що виникне тимчасовий вакуум і стнеться "провисання" справ через створення нового органу і ліквідацію старого.

"Цього часу достатньо, якщо є бажання і воля, щоб створити новий орган і ліквідувати податкову міліцію", - сказав він РБК-Україна.

Відзначається, що на цей момент парламент впритул наблизився до створення Бюро економічної безпеки. Це відомство має замінити "морально застарілу" податкову міліцію. Фактично БЕБ стане єдиним правоохоронним органом з розслідування економічних злочинів в країні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще одну банду дармоїдів створять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні