В Україні лютуватиме потужний циклон

0
5
В Україні лютуватиме потужний циклон
Завтра в Україні прогнозують сніг, ожеледицю, поривчастий вітер та подальше похолодання.

Сніг у п'ятницю очікується в північних, західних областях та на Вінниччині, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Уночі циклон ще впливатиме на погоду центральної частини та півдня, де йтиме мокрий сніг. Завтра вдень у південній частині країни та в більшості центральних областей ситуація стабілізується, опади послабнуть або припиняться. На сході вдень опади прогнозують лише на Харківщині, увечері мокрий сніг та дощі дійдуть до Луганської й Донецької областей.

Температура повітря протягом дня коливатиметься від +2...-3°С, на крайньому півдні +3...6°С. Проте вночі ще відчуватиметься похолодання, передбачається -2...9°С.

У Києві завтра періодично сніжитиме, але в другій половині дня сніг припиниться. На дорогах ожеледиця. Найближчої ночі у столиці вдарить мороз у межах -5...7°С, завтра вдень очікується 0...-2°С.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні