«Володар перснів» з Lego встановив світовий рекорд - найбільша інсталяція. ВІДЕО

0
-2
«Володар перснів» з Lego встановив світовий рекорд - найбільша інсталяція. ВІДЕО
Нещодавно на ютуб-каналі Книги рекордів Гіннеса з’явилося відео з найбільшою інсталяцією з Lego в світі, пише Свідок. Команда з 50 дизайнерів використала понад 150 мільйонів цеглин конструктору, щоб створити Королівство з “Володаря перснів”.

Книга рекордів Гіннеса повідомила, що станом на 10 січня Дитячий музей Smaerd Land в Шеньчжені, провінція Гуандун, Китай, має найбільшу в історії діораму, побудовану з елементів конструктору Lego. Титанічна робота була завершена зовсім нещодавно.

Інсталяція була заснована на “Володарі перснів” та зображує Всесвіт Толкіна в мініатюрі. Тут показані найважливіші місця і битви Середзем’я. Можна навіть розгледіти застиглу битву за Мінас-Тіріт у Мордорі.

Згідно з відео, на створення взаємопов’язаної діорами команді з 50 дизайнерів знадобилося три роки та 150 мільйонів пластикових деталей Lego.

На неймовірну діораму можна дивитися годинами та все одно не побачити усіх деталей, які до неї увійшли.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні