Суд у Швеції зобов'язав фермерів завести для корови подругу

2
-4
Суд у Швеції зобов'язав фермерів завести для корови подругу
Окружна адміністративна рада Вестерботтена у Швеції розглянула незвичайну справу - про те, в яких умовах повинна перебувати корова Хільда ​​з місцевої ферми.

Виявилося, що Хільда ​​- єдина корова в господарстві, а тому їй потрібно завести подругу, інформують enovosty.com.



Господиня Хільди, Маріка Андерссон оскаржила заборону в адміністративному та апеляційному судах.

Апеляційний суд в Сундсваллі, після оскарження рішення ухвалив, що «корова - це велика рогата худоба, і тому на неї діють правила та загальні рекомендації Шведської ради з питань сільського господарства по утриманню худоби в сільському господарстві».

Згідно з ними, велику рогату худобу треба утримувати таким чином, щоб корови мали зоровий і тактильний контакт одна з одною. Тому вона повинна перебувати з «родичем» для забезпечення благополуччя тварини.

На думку апеляційного суду, жоден з винятків з цієї постанови не діє у цій справі, тому апеляція власника була відхилена.



Господиня Хільди пояснювала в суді, що її корова зовсім не самотня, у неї є друзі-тварини на фермі: Хільда ​​дружить з кіньми і котами, а адвокат додав, що до неї ставилися «як до члена сім'ї», однак суд не змінив рішення і постановив, що у Хільди повинна бути подруга-корова. Так що Маріці Андерссон слід купити її, або позбутися Хільди, яку відправлять на іншу ферму, де вона зможе контактувати з собі подібними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нам би їхні проблеми...
Відповісти
Краще бика.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні