З Республіканської партії США виходять десятками тисяч

0
2
З Республіканської партії США виходять десятками тисяч
Безпрецедентний вихід виборців, зареєстрованих у Республіканській партії США, відбувся після спроби штурму Капітолія.

З початку року понад 30 тисяч зареєстрованих членів Республіканської партії вийшли з її складу після штурму Капітолія. Про це в середу, 27 січня, повідомляє The Hill.

Зазначається, що такий безпрецедентний результат може створити проблеми для республіканців, які намагаються визначитися з подальшими діями після програшу в президентських перегонах і боротьбі за більшість місць у Сенаті Конгресу.

"Однак це, ймовірно, є тільки верхівкою айсберга. Дані є по 30 тисячах осіб, які проживають лише в декількох штатах, де щотижня повідомляють про громадян, хто змінює партію", - йдеться в публікації.

При цьому наголошується, що багато виборців змінюють партійну приналежність у ключових штатах, які балансують між республіканцями та демократами.

Тим часом у керівництві Республіканської партії заявили, що не будуть просити експрезидента Дональда Трампа брати участь у виборах 2024 року. Про це сказала голова Національного комітету партії Ронна Макденіел, пише Корреспондент. Вона додала, що ухвалення рішення про участь у виборах залишається за кандидатами.

При цьому Макденіел заявила, що хотіла б, аби експрезидент допоміг республіканцям повернути більшість на проміжних виборах у 2022 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні