Чоловік повісив на дереві собаку й кидався на поліцейських

0
2
Чоловік повісив на дереві собаку й кидався на поліцейських
На Херсонщині місцевий житель неправдиво заявив на сусіда, що той зберігає наркотики.

Коли поліцейські зайшли до заявника на подвір'я, побачили повішеного на дереві собаку, повідомили в пресслужбі поліції Херсонської області.

"27 січня надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл, що його сусід зберігає близько 30 кілограмів наркотичних речовин. Повідомлення про зберігання наркотиків не підтвердилось, тому правоохоронці вирішили поспілкуватись із заявником. У його дворі вони побачили повішеного на гілці дерева собаку. На запитання поліцейських, що сталося з твариною, чоловік агресивно відповів, що це його пес і він може робити з ним те, що захоче. Чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння та почав кидатись на патрульних, провокував конфлікт", - сказано в повідомленні.

На чоловіка склали адміністративні матеріали. Тіло собаки відправили на експертизу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні