Волинянина судитимуть за психологічний терор над матір'ю

1
-2
Волинянина судитимуть за психологічний терор над матір'ю
Уродженець села Низкиничі систематично вчиняв домашнє психологічне насилля щодо своєї матері. Знущання над найріднішою людиною прийдеться відпрацьовувати на громадських роботах.

Такий вирок чоловіку виніс Іваничівський районний суд, пише БУГ.

Встановлено, що син безпричинно й систематично ображав свою матір нецензурними висловлюваннями, залякував, принижував, шарпав за верхній одяг та погрожував їй фізичною розправою, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Проте накладені адміністративні санкції у виді штрафів і громадських робіт не вплинули на чоловіка та не змінили його поведінку відносно матері. Й він продовжив психологічно знущатись над мамою.

Своїми образами, погрозами, лайкою, приниженням та залякуванням дебошир завдав матері психічну шкоду її здоров’ю, що виразилось у формі пониження самооцінки та втраті позитивних емоцій.

Відтак проти чоловіка порушили кримінальне провадження за ст. 126-1 КК України (Домашнє насильство)

28-го грудня 2020 року син з матір’ю уклали угоду про примирення.

Під час засідання суду потерпіла запевнила, що обвинувачений вибачився за скоєне й відшкодував заподіяну їй моральну шкоду. Жінка зауважила, що жодних претензій ні морального, ні матеріального характеру до сина більше не має.

Розглянувши усі матеріали справи, суд визнав чоловіка виним та призначив йому покарання у виді 180 годин громадських робіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПРИВИТАЙТЕ МОЕ ЗВАННЯ Олена Авель з України, і я так схвильована, що мій розбитий шлюб відновлений. Нещодавно ми зібралися, хоча це було важко. Минуло більше місяця, і, здається, все нормалізувалося. Він почав ставитися до мене краще, і це був процес зцілення для нас обох. Кошмар, який тривав майже два роки до того, як ми розлучилися, нарешті закінчився. Наче ми знову закохані! Ми обидва залишили минуле за собою і намагаємось рухатися вперед - і вперше за довгий час майбутнє виглядає набагато світлішим. Доктор Алаба мені допоміг, і я забив за 48 годин, і це було просто чарівно і дивно.
Я не можу висловити словами, наскільки я вдячний бути доктором Алабою! Це так, ніби ми нарешті виявили ті речі одне про одного, які спочатку змусили нас закохатися. Всі турботи та стреси просто зникли.
Дякую, докторе Алаба, що врятували розірваний шлюб і повернули мого чоловіка! "Ми з чоловіком знову щасливо живемо разом. Все завдяки доктору АЛАБІ. Якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором АЛАБА зараз, і я гарантую, що він вам допоможе.
адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним за допомогою WhatsApp: + 2349071995123 .. я вважаю, що він також може допомогти вам із вашим
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні