Операторка 102 з Ковеля врятувала чоловіка від самогубства. ФОТО

0
12
Операторка 102 з Ковеля врятувала чоловіка від самогубства. ФОТО
Операторка служби «102» Іванна кілька хвилин «тримала» співрозмовника, який мав намір скоїти самогубство.

27 січня в обідню пору до поліції зателефонував ковельчанин та повідомив про намір вчинити суїцид. Про це розповіли в ГУ НП у Волинської області.

Фінансові проблеми, негаразди в сім’ї, зловживання алкоголем – про весь «букет» своїх проблем чоловік розповідав Іванні. Вона тим часом сформувала картку-завдання, направила диспетчеру, який спрямував на вказану адресу найближчий наряд патрульної поліції Ковеля.



– Головне – набратися сили і терпіння, звернутись до лікувального закладу, – говорила Іванна. – Заспокойтеся і не робіть нічого такого, про що ви зараз надумали.

– Я стою біля вікна і хочу випригнути, – сумно продовжував громадянин.

– Не робіть цього, краще поговоріть зі мною. Можете розказати мені будь-що. Ви єдиний захисник для своїх двох доньок, тому не маєте права цього робити. Їм потрібен батько. Вихід є завжди, яка б життєва ситуація не була…

Це була дуже професійна, тонка і правильна розмова, розмова на грані, яка врятувала життя волинянину. Буквально за 4 хвилини у двері заявника постукали: це був наряд патрульних. Нині чоловіка доставили в лікарню на обстеження, його життю нічого не загрожує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні