У луцькому басейні через дії скандального чиновника проведуть День депутата

4
0
У луцькому басейні через дії скандального чиновника проведуть День депутата
У Луцькому міському плавальному басейні проведуть день депутата.

Відповідне рішення ухвалили у середу, 27 січня, під час сесійного засідання Луцькради.

Ініціатором виступив лідер фракції Тарас Шкітер, який зазначив, що з проханням перевірити діяльність спортивного об'єкта до нього звернулися батьки дітей, які там займаються.

"Через неналежну роботу уже звільненого заступника міського голови Костянтина Петрочука, в недалекому минулому мав місце скандал щодо закупівлі засобів для хлорування та знезараження води, внаслідок чого були звернення батьків щодо проблем зі шкірою їхніх дітей після відвідування басейну", – зазначив він.



Також депутат пригадав епопею зі скандальним та незаконним звільненням тренера Володимира Самчука, який згодом довів неправомірність дій керівництва спортшколи у судах.

"Для того, аби остаточно поставити крапку в питанні належної роботи басейну та захистити дітей, які хочуть тренуватись у належних умовах, пропоную організувати День депутата у центральному басейні, де б ми могли поспілкуватися з директором, колективом та вихованцями спортивної школи та побачити стан справ і ефективність роботи цієї комунальної установи та її керівництва", – резюмував Шкітер.

Міський голова Ігор Поліщук пропозицію обранця громади підтримав та доручив організувати День депутата у СДЮШОР з плавання.

"Хочу сказати, що за останні три роки у басейні відремонтовано малу ванну, встановлено теплові насоси, утеплено фасад та відремонтовано дах. Разом із тим з 2017 року спецфонд басейну зріс більше як у десять разів. Це гроші, які вони заробляють", – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ми раніше жили без свідомих?
Відповісти
малому Петрочуку-плавцю - ще більшу виплату за досягнення ! старого Петрочука - інваліда 2-ої групи по зору - в начальники УТОС !
Відповісти
малому Петрочуку-плавцю - ще більшу виплату за досягнення ! старого Петрочука - інваліда 2-ої групи по зору - в начальники УТОС !
Відповісти
Ту воду в Луцьких басейнах загального користування, необхідно було вже давно перевірити не тільки, коли у дітей виникли перші проблеми із захворюваністю шкіри, а і на предмет, часом чи немає у воді - грамнегативних паличковидних бактерій та інших бактерій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні