В Луцьку на кіосках рекламують наркотики. ФОТО

0
-1
В Луцьку на кіосках рекламують наркотики. ФОТО
У Луцьку на тимчасових спорудах виявили написи, які рекламують наркотики.



Про це повідомляється на сторінці муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці, пише Конкурент.

Графіті у вигляді електронних адрес та посилань на ресурси, що розповсюджують наркотики, виявили інспектори «Групи швидкого реагування» на фасадах тимчасових споруд, що розташовані за адресами: вул. Дубнівська, 36 та просп. Перемоги, 1.



Власникам комерційних об’єктів видали приписи на термінове усунення написів та приведення до належного вигляду фасадів споруд. У разі невиконання вимог приписів інспектори складуть протоколи за ст. 152 КУпАП, штраф за порушення якої становить від 850 до 1700 грн.

«Якщо вам відомо про наявність графіті, написів та малюнків на території міста, що рекламують наркотичні засоби, просимо повідомляти за телефонами гарячої лінії «Групи швидкого реагування» департаменту: 0670000679 або 0661021102», – йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні