Міська рада виділила майже 4 млн гривень на благоустрій парків та скверів

0
-5
Міська рада виділила майже 4 млн гривень на благоустрій парків та скверів
У міській раді завтердили статутний капітал комунального підприємства «Парки та сквери Луцька», який становить 3 мільйони 711 тисяч гривень.

Так, під час 5-ї сесії Луцької міської ради депутати підтримали затвердження Статуту КП «Парки та сквери Луцька» в новій редакції, пишуть Волинські Новини.

Директор КП «Парки та сквери Луцька» Богдан Феденчук звернувся до депутатів із проханням змінити вартість статутного капіталу у зв’язку з придбанням спеціальної техніки - двох тракторів та двох тримерів для косіння трави. Тож, згідно з рішенням луцьких обранців громади, статутний капітал підприємства збільшили на понад 241 тисячу гривень.

«Нам також хочеться, щоб підприємство не лише використовувало кошти з бюджету, а й заробляло їх. Ми будемо до цього рухатися і вдосконалювати роботу», - зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Він попросив керівника підприємства за сприятливих погодніх умов показати всю техніку, яку використовують для догляду за парками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні