У пари лесбійок на світ з'явилися одразу 5 дівчаток. ФОТО

0
-5
У пари лесбійок на світ з'явилися одразу 5 дівчаток. ФОТО
Лесбійська пара в США, яка хотіла ще одну дитину, була шокована, коли дізналися, що очікує одразу на п'ятеро дівчат. Діти народилися передчасно, але всі здорові, повідомляє gazeta.ua.

Батьки - Гізер Ленглі, 39 років, і Прісцилла Родрігес, 35 років, народили здорових дівчат через кесаревий розтин, коли Гізер була на 28 тижні вагітності.


Фото CATERS NEWS.

Народження Гедлі, Рейгани, Зарії, Зайли і Джоселін було настільки рідкісним, що це лише другий випадок народження п'ятірні, зареєстрований у США.

У пари з Техасу, США, які разом 9 років, вже є трирічна дочка Сойєр. Гізер каже, що вона була на шостому тижні вагітності, коли дізналася, що у них буде п'ятірня.

"Після початкового шоку, зрозуміла, наскільки особливими і унікальними будуть наші діти. Таке відчуття, що виграли в лотерею. Завжди хотіла дітей, і не була впевнене, що це колись станеться зі мною. Спочатку Прісцилла не хотіла дітей, але коли у нас народилася перша дочка, ми знали, що хочемо спробувати ще", - каже Гізер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні