--> На Рівненщині неповнолітній убив табуреткою 83-річну родичку, бо та не дала грошей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині неповнолітній убив табуреткою 83-річну родичку, бо та не дала грошей

0
-1
На Рівненщині неповнолітній убив табуреткою 83-річну родичку, бо та не дала грошей
25 січня в місті Дубно Рівненської області 17-річний хлопець вбив 83-річну прабабу.

Жінка не дала йому та 14-річній сестрі грошей, які вони просили на власні потреби, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до прабаби, яка проживає у квартирі будинку на вулиці Михайла Грушевського, того вечора навідалися 17-річний правнук і 14-річна правнучка, які просили грошей на власні потреби. Та через відмову між рідними виник конфлікт, під час якого неповнолітній ударив пенсіонерку по голові табуреткою, а потім - металевим предметом. Усе це він вчинив на очах у молодшої сестри. Однак після цього обоє покинули помешкання", - сказано в повідомленні.

Підозрілий шум з квартири почув сусід. Він вийшов на сходовий майданчик і побачив, що двері відчинені. Чоловік викликав швидку.

Жінку забрали в лікарню з важкою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку. Згодом вона померла.

Злочинця затримали. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні