Хто частіше шукає роботу - перспективи працевлаштування в Україні

0
3
Хто частіше шукає роботу - перспективи працевлаштування в Україні
Роботу в Україні найчастіше шукають студенти.

Категорія "Початок кар'єри, студенти" посідає 1-ше місце за кількістю розміщених резюме, повідомили на порталі grc.ua.

Зокрема, найбільше шукають роботу у сфері продажу - 8%, IT - 7%, найменше – у сферах "Робочий персонал" - 0,4% та "Видобуток сировини" - 1%.

Окрім того, більшість студентів бажають влаштуватися на повну зайнятість - 85%, на часткову роботу - 28%, проєктною роботою готові займатися 9%. Стажування шукають 8% початківців, волонтерську роботу - 2%.

Повний робочий день готові працювати 80% пошукачів, а 27% не проти роботи з гнучким графіком. Натомість 34% з них не мають досвіду роботи, а тільки 1% зазначає, що має досвід від 3 років.

Навички, що частіше вказують у резюме: користувач ПЗ, робота в команді, грамотне мовлення, володіння Adobe Photoshop, МS PowerPoint, знання англійської мови, організаторські навички, знання HTML, CSS.

33% початківців мають вік від 18 до 30 років. Їм готові запропонувати роботу у сфері продажу - 34%, туризму - 19% та маркетингу - 14%, найменше працедавці потребують робочого персоналу - 0,2% та спеціалістів із видобутку сировини - 0,2%.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні