Cуд переніс розгляд справи про законність націоналізації ПриватБанку

0
4
Cуд переніс розгляд справи про законність націоналізації ПриватБанку
Шостий апеляційний адміністративний суд переніс засідання, на якому мали продовжити розгляд справи щодо законності націоналізації ПриватБанку.

Пише Бабель.

Розгляд перенесли на лютий через підозру на COVID-19 у одного з адвокатів ексвласника банку Ігоря Коломойського. Минулого року розгляд цієї справи поновили, проте представники держави й ПриватБанку просили її закрити взагалі, посилаючись на так званий «антиколомойський» закон. Він прямо забороняє повертати націоналізовані банки колишнім власникам.

18 квітня Окружний адміністративний суд Києва, розглянувши позов Коломойського до Національного банку (НБУ), Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) і Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав нечинним з моменту укладення договір купівлі-продажу державою акцій ПриватБанку, внаслідок якої банк перейшов під контроль держави. Після цього Коломойський та його бізнес-партнер Геннадій Боголюбов намагаються оскаржити це рішення у судах різних інстанцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні