Чоловік помер під час сексу з повією від «екстремального оргазму»

0
-2
Чоловік помер під час сексу з повією від «екстремального оргазму»
У африканській країні Малаві 35-річний чоловік раптово помер під час сексу з повією через надмірний оргазмі.

Причину смерті Чарльза Маджави визначили як "екстремальний оргазм" після того, як він помер під час відвідування проститутки в місті Фаломбе. Про це пише gazeta.ua.

Покійний втратив свідомість під час сексу з жінкою в торговому районі міста і незабаром помер. Повія обговорила справу з колегами, перш ніж повідомити про смерть поліцію.

Поліція і судмедексперт з Медичного центру Мігово оглянули тіло та підтвердили, що 35-річний Маджава помер від надмірного оргазму, що спричинив розрив кровоносних судин у головному мозку. Поліція заявила, що повія не відповідальна за смерть і ніяких звинувачень їй не пред'явлено.

Маджаву доставили в рідне село Матепве, де поховали.

Трагічний випадок став причиною для жартів у Малаві. Повідомлення в соцмережах про інцидент стали вірусними протягом кількох місяців. Багато-хто цікавився, що саме могла робити повія, щоб домогтися такого вражаючого результату.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні