У київському виші бухгалтер привласнив 3 млн грн бюджетних грошей

0
3
У київському виші бухгалтер привласнив 3 млн грн бюджетних грошей
Правоохоронці підозрюють бухгалтера одного з київських вишів у привласненні 3 млн грн бюджетних коштів. Про це повідомила прес-служба поліції столиці у понеділок, 25 січня.

Зловмисниця була на посаді головного бухгалтера столичного вишу з 2016 по 2020 рік і незаконно заволоділа майже 3 млн грн.

"Ми з'ясували, що жінка діяла за такою схемою: слухачі приносили бухгалтеру кошти за навчання, після чого вона повинна була внести їх в касу. Однак зловмисниця частину грошей не вносила і незаконно привласнювала їх собі. Ми провели копітку роботу, опитали співробітників закладу, відділу обліку банківських операцій та студентів, провели низку експертиз. Після проведення слідчих дій ми довели причетність головного бухгалтера, 1967 року народження, до низки злочинів і оголосили їй про підозру. Крім того, правопорушниця була звільнена з навчального закладу", - сказано в повідомленні.

Слідчі вже завершили досудове розслідування за статтями про привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні. Обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження направлено до суду.

Якщо суд визнає жінку винною, їй загрожує обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні