Розповіли, як українцям можуть відшкодувати переплату за комуналку

0
1
Розповіли, як українцям можуть відшкодувати переплату за комуналку
Українцям можуть компенсувати січневі втрати за комуналку субсидіями.

Голова парламенту Дмитро Разумков доручив Кабміну напрацювати зміни, що дозволяють субсидіями компенсувати втрати, які люди зазнали за січень, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Усі погодилися з тим, щоб звернутися до Кабінету міністрів, у максимально стислі терміни напрацювати зміни, що дозволяють компенсувати субсидіями всі ті втрати, які люди зазнали за січень. До цього ми як Верховна Рада готові приєднатися і через постанови, і через зміни до державного бюджету України", - підкреслив Дмитро Разумков.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада заслухає звіт прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля про тарифну кризу, яка утворилася в Україні через рішення уряду про підвищення тарифів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні