Визначили в яких країнах напиваються найчастіше

0
6
Визначили в яких країнах напиваються найчастіше
Глобальне опитування (GDS) серед жителів 25 країн показало, що найчастіше напиваються англійці та шотландці. Про це пише The Guardian, повідомляє УНН.

Опитування проводилось у тримісячний період з листопада 2019 року до лютого 2020 року серед мешканців 25 країн. У дослідженні взяли участь понад 110 000 людей. Респондентів просили повідомити, скільки разів вони напились до стану погіршення фізичних та психічних здібностей.

Так, жителі Шотландії та Англії повідомили, що за останній рік в середньому напивались понад 33 рази. Це був найвищий показник серед усіх 25 досліджуваних країн і більш ніж удвічі вищий показник, ніж у кількох європейських країнах, зокрема Польщі, Угорщині, Німеччині, Греції, Іспанії, Італії та Португалії.

Середній показник у світі був трохи більше ніж 20 разів, а колумбійці повідомили про найнижчий показник: за рік вони напивались лише 6,5 раза. І тільки 7% опитаних шотландців та англійців повідомили, що за останні 12 місяців взагалі не були п'яними. Меншу частку мали данці та австралійці - 5%.

Також англійці мали найнижчі показники серед тих, хто пожалкував, про те, що напився (31%). Найбільше ж про непомірність у алкоголі жалкували колумбійці – 88,3%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні