Встановили зв'язок між кольором очей і схильністю до захворювань

0
-3
Встановили зв'язок між кольором очей і схильністю до захворювань
Вчені за підсумками проведених досліджень встановили, як колір очей людини пов'язаний зі схильністю до розвитку деяких захворювань. Висновки робили фахівці зі США, пише lenta.ua.

Люди із зеленими очима відрізняються більш високим больовим порогом. Крім того, вони менше за інших схильні до розвитку депресії.

Особи з блакитними і сірими очима потребують додаткового захисту від ультрафіолету, оскільки мають підвищену чутливість до його впливу. Якщо у людини темний колір очей, у неї більше шансів на розвиток захворювань крові.

Кароокі громадяни частіше за людей з іншими відтінками очей мають проблеми з диханням і травленням, попереджають медики. Крім того, у них нерідко спостерігаються труднощі з обміном речовин, а больовий поріг дещо знижений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні