--> Психічно хвора матір вбила п'ятьох своїх дітей, а потім і себе | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Психічно хвора матір вбила п'ятьох своїх дітей, а потім і себе

0
12
Психічно хвора матір вбила п'ятьох своїх дітей, а потім і себе
Матір у США убила своїх дітей, після чого підпалила будинок і застрелилася.

25-річна Ореанна Маєрс використала дробовик і залишила записку на місці події біля міста Вільямсбург. На ній було пальто з капюшоном і червоною лінією на обличчі. Про це пише gazeta.ua.



За словами шерифа округу Грінбріер Брюса Слоана, троє дітей були її власними. Маєрс була одружена з Брайаном Бамгарнером, а двоє інших були дітьми чоловіка від першого шлюбу.

Чоловік був далеко від дому протягом 10 днів до трагедії, бо авто сім'ї потрапило в аварію. Бамгарнер жив із іншими членами родини, які возили його на роботу.

У кількох записах, знайдених на місці трагедії, Маєрс писала, що страждає психічним захворюванням.

"Це не чиясь провина, тільки моя. Мої демони перемогли мене. Вибач, я була недостатньо сильною", - написала вона в одній з записок.

"Тобі немає до чого повертатися, крім трупів. Гроші будуть приходити і йти, як тільки я піду, але мене вже не замінити. Я прошу і благаю про допомогу, але ніколи не отримую її. Це моє психічне здоров'я, яке потрібно лікувати. Допоможи мені. Хоча мені вже все одно", - написала вона чоловікові.

Діти були впізнані як Шон Доусон Бамгарнер, 7 років, Райлі Джеймс Бамгарнер, 6 років, Кіан Маєрс, 4 роки, Арік Нова Маєрс, 3 роки, і Гайкен Джірачі Маєрс, 1 рік.

Шериф Слоан підтвердив, що Маєрс не лікувалася від психічного захворювання, але в минулому в неї не було випадків жорстокої поведінки з дітьми. Він додав, що очевидно, не можливо визначити, чому вона вирішила покінчити з життям п'ятьох дітей, а потім накласти на себе руки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні