Колір, розмір та матеріал: як обирати сумку для офісу

0
-3
Колір, розмір та матеріал: як обирати сумку для офісу
Сумка грає важливу роль для модного образу в цілому.

Тому до її вибору треба поставитись відповідально і звернути увагу на різні критерії, а також на те, що в тренді у 2021 році, пише Cosmo.

Сумка має бути якісною. Дешева на вигляд модель може легко зіпсувати образ.

Розмір також важливий. Сумка для офісу не повинна бути занадто великою або занадто маленькою. Масивні баули зроблять неохайним діловий стиль, а в клатч нічого не покладеш. Тому варто обрати модель середнього розміру з внутрішніми відділеннями.

Колір має значення. В тому ж офісному стилі не слід носити надто яскраві та кричущі відтінки. Колір може бути насиченим і рівномірним. Альтернативою чорної класики стане бежева або кремова сумка. Непогано виглядають моделі карамельного або трюфельного відтінку. Тим, хто любить більш глибокі кольори, можна обрати винний, темно-зелений, синій або шоколад.

Сувора модель сумки буде виглядати цікавіше, якщо вона зроблена з рельєфної шкіри. Сумочки з тисненням під рептилію, наприклад, добре виглядають як в чорній гамі, так і інших відтінках.

Сумку варто обирати лаконічну без будь-якого декору. Так вона виглядатиме менш офіційно і буде поєднуватися з діловим одягом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні