В Луцьку на 1,5 млн гривень оновлять дорожню розмітку

0
-2
В Луцьку на 1,5 млн гривень оновлять дорожню розмітку
На послуги з нанесення дорожньої розмітки в місті Луцьку цього року витратять до півтора мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 лютого, а аукціон розпочнеться 9 лютого, пише ВолиньПост.

Очікувана вартість робіт становить 1,5 мільйона гривень.

Мова йде про виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки спеціальними густими фарбами та холодними пластиковими матеріалами відповідно до чинних вимог із попереднім очищенням покриттів. Ширина ліній поздовжньої розмітки має становити 0,1 метра.

Ці послуги мають надаватися в місті з квітня до листопада 2021 року.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду роботи з нанесення дорожньої розмітки в міських умовах.

Нагадаємо, протягом року в Луцьку заплановані роботи з встановлення та демонтажу дорожніх знаків на вулично-дорожній мережі міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні