Лікар-анастезіолог з Волині побив свою тещу, - його оштрафували на 1700 грн

2
-7
Лікар-анастезіолог з Волині побив свою тещу, - його оштрафували на 1700 грн
Під час судового розгляду встановлено, що конфлікт між родичами виник 4 грудня 2020 року приблизно о 21.30. Під час словесної суперечки з тещею зять, який працює лікарем-анестезіологом у КНП «Торчинська районна лікарня» вдарив її не менше трьох ударів в обличчя.

Це спричинило короткочасний розлад здоров`я, у вигляді синців навколо правого ока з переходом на вилично-скроневу ділянку та біля внутрішнього кута лівого ока, рани правої та лівої надбрівних ділянок, пише Волинь.

Суд визнав волинянина винним, у вчиненні кримінального правопорушення проступку і призначив йому покарання у вигляді штрафу 1700 гривень.

Чоловік просив суд не досліджувати докази в справі, оскільки фактичні обставини правопорушення є дійсними і він їх не оскаржує. Днями Рожищенський районний суд виніс домашньому дебоширу вирок.

Суд визнав волинянина винним, у вчиненні кримінального правопорушення проступку і призначив йому покарання у вигляді штрафу 1700 гривень.

Суд вважає, що таке покарання буде необхідним і достатнім для виправлення та перевиховання обвинуваченого та попередження вчинення ним нових кримінальних правопорушень, так і іншими особами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перепрошую. Зять і теща ніколи не вважались родичами. Це зовсім чужі люди, і добре, якщо добре. А що буває, коли "недобре", прикладів наводити немає потреби. Родичі (від слова "рід"), - це батько, мати, сини, дочки, дідусь, бабуся. Все решта - дорожна, наносна пилюка.
Відповісти
Кримінально-процесуальний кодекс України визначає поняття близькі родичі та члени сім'ї: чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, рідний брат, рідна сестра, дід, баба, прадід, прабаба, внук, внучка, правнук, правнучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, особа, яка перебуває під опікою або піклуванням, а також особи, які спільно проживають, пов'язані спільним побутом і мають взаємні права та обов'язки, у тому числі особи, які спільно проживають, але не перебувають у шлюбі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні