--> Байден позбувся червоної кнопки, яку в Овальному кабінеті встановив Трамп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Байден позбувся червоної кнопки, яку в Овальному кабінеті встановив Трамп

0
0
Байден позбувся червоної кнопки, яку в Овальному кабінеті встановив Трамп
Президент США Джо Байден прибрав з Овального кабінету червону кнопку, за допомогою якої його попередник Дональд Трамп викликав офіціанта з дієтично. колою.

Про це повідомляє видання The Hill.



Відзначається, що на фото, зроблених у четвер, на столі Resolute в Овальному кабінеті немає кнопки для замовлення коли.

Дональд Трамп є великим шанувальником дієтичної коли. Кажуть, що колишній президент випивав більше 12 пляшок коли кожен день. Для миттєвого замовлення він встановив в кабінеті червону кнопку. При натисканні в кабінет входив офіціанти зі склянкою коли.

У 2019 один з помічників Трампа Кріс Сімс розповів, що Дональд іноді жартував над своїми відвідувачами, натискаючи кнопку і роблячи вигляд, що вона ядерна.





"Несподівано він натиснув кнопку. Не знаючи, що робити, гості дивляться один на одного з піднятими бровами. Через кілька хвилин до кімнати зайшов офіціант, несучи на срібній таці склянку, наповнену дієтичної колою, і Трамп вибухнув від сміху", - написав у своїй книзі Сімс.

Незважаючи на те, що Байден позбувся кнопки, у нього такий же смак в напоях, як у Трампа. Організатор харчування, який працював з Байденом, коли він був віцепрезидентом, заявив, що він любив Coke Zero.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні