--> На Волині жінка ножем порізала свого співмешканця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині жінка ножем порізала свого співмешканця

0
-2
На Волині жінка ножем порізала свого співмешканця
У селищі Благодатне жінка на ґрунті раптово виниклого конфлікту спричинила тілесне ушкодження своєму співмешканцю. Чоловіка госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, пише ВолиньПост.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та співробітники групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (місто Нововолинськ).

Поліцейські встановили, що ввечері 20 січня у власному помешканні між 49-річною жінкою та її 48-річним співмешканцем виник конфлікт. Внаслідок словесної перепалки жінка схопила кухонний ніж та нанесла потерпілому удар у живіт.

Чоловіка госпіталізували до лікарні. Медики надали йому кваліфіковану допомогу, загрози життю не має. Жінці за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчі оголосили про підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 22 січня, вирішуватимуть питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні