--> Водія з салону довелось вирізати: подробиці аварії у Заборолі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водія з салону довелось вирізати: подробиці аварії у Заборолі

0
-6
Водія з салону довелось вирізати: подробиці аварії у Заборолі
У поліції розповіли подробиці аварії, яка трапилась 21 січня на автодорозі у селі Забороль Луцького району.

Нагадаємо, що легковик Volkswagen Golf врізався у рейсовий автобус I-VAN, - пише сектор комунікації поліції Волинської області, пише ВолиньПост.

За кермом легковика перебував 27-річний житель Локачинського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автобусом сполученням «Підгайці-Забороль».

Внаслідок автопригоди водій легковика отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували. Водій та пасажири маршрутного таксі не постраждали.

За інформацією УДСНС України у Волинській області, їм надійшло повідомлення про те, що у понівеченому автомобілі затиснуло водія і він потребує допомоги.

Рятувальники за допомогою акумуляторного універсального гідроінструменту «Weber» від’єднали передні та задні двері в атівці зі сторони водія, а гідравлічними ножицями дві передні та дві бокові стійки автомобіля, надрізали дах машини та зняли. У цей момент фельдшер-рятувальник накрив термоковдрою потерпілого, а лікарі швидкої допомоги провели фіксацію шийного відділу хребта водія. Після цього рятувальники за допомогою гідравлічного акумуляторного домкрата розтисли передню частину рульової колонки і панелі приладів для звільнення ніг потерпілого під рульовою колонкою транспортного засобу. Далі деблокували постраждалого з авто та транспортували на імобілізаційних ношах до карети невідкладної медичної допомоги.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує усі обставини ДТП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні