--> Втікачка: корейці вірять, що Кіми – боги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Втікачка: корейці вірять, що Кіми – боги

1
-3
Втікачка: корейці вірять, що Кіми – боги
Енмі Пак у віці 13 років втекла з комуністичної Кореї. Вона розповіла, що вірила, що лідер країни Кім Чен Ин міг читати її думки, тому боялася думати.

Дівчинка перейшла через китайський кордон в Монголію, де їй допомогли працівники посольства Південної Кореї. Про це з посиланням на британську Daily Star, пише gazeta.ua.

Зараз дівчина вчиться в США і виступає проти режиму Кімів. Пояснюючи, як працює пропаганда в КНДР, Пак розказала, що перші 2 Кіма вважаються могутніми, і корейці вірять, що вони були схожі на всемогутніх богів.

Вона розповіла, що режим вчить корейців, що хоча їх колишні лідери Кім Ір Сен та Кім Чен Ір померли, проте їх дух житиме вічно разом із корейцями.



"Північнокорейський режим скопіював Біблію. У християнстві сказано, що Бог знає, про що ви думаєте, а також, що Ісус помер, але його дух живе з нами вічно. Те саме нам казали про Кім Чен Іра, що він помер, але його дух живе вічно", - каже втікачка Пак.

Пак також розповіла, що вплив пропаганди слабшає, а новий лідер Кім Чен Ин менш популярний, ніж батько. Частково зміни пов'язані з тим, що в країну потрапляє дедалі більше інформації зовні, а з неї стає зрозуміло, що рід Кімів - люди, а не боги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба в таку дурню вірити, якесь середньовіччя, вся країна раби зазомбовані
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні