Назвали найгірших письменників світу

0
2
Назвали найгірших письменників світу
Книгу, в якій британська письменниця Вірджинія Вулф ділиться своїми думками щодо найкращих і найгірших письменників, продали на аукціоні за 21 тис. фунтів стерлінгів.

Книга має відповіді кількох письменників про те, хто є "найбільшим генієм" і "найгіршим англійським прозаїком".

Аукціоніст Кріс Олбері заявив, що й не мріяв, що ціна зросте так високо.

Вірджинія Вульф і Маргарет Кеннеді – одні з письменників, яких попросили назвати й оцінити своїх сучасників на 10 рукописних сторінках, датованих між 1923 і 1927 роками. Також 39 питань, починаючи від "хто найкращий прозаїк, який коли-небудь жив" і закінчуючи тим, хто "найгірший з усіх живих англійських драматургів".

"Мені подобається той факт, що Вірджинія Вулф не думала, що цих поетів чи прозаїків все одно будуть читати через 25 років після заповнення анкети. І ось минуло століття, а вони все ще в моді, - каже Кріс Олбері.

Книгу знайшов у речах покійної бабусі онук письменниці Кеннеді, Вільям МакКейзі. Він сказав: "Саме антипатія, можливо, приносить найбільше задоволення. Девід Герберт Лоуренс і Джеймс Джойс названі у цих анкетах найбільш переоціненими англійськими письменниками".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні