--> Відомий нутриціолог про головні правила харчування для довголіття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий нутриціолог про головні правила харчування для довголіття

0
7
Відомий нутриціолог про головні правила харчування для довголіття
Істотно збільшити тривалість життя можна за допомогою дотримання певних правил харчування. Необхідно переглянути і раціон харчування. Нутриціолог Марк Гілберт назвав головні правила харчування для продовження життя.

Потрібно скоротити споживання калорій, так як низькокалорійний раціон може уповільнити старіння і захистити від раку, діабету і хвороби Альцгеймера, повідомив нутриціолог.

За його словами, не менш важливим в організмі є баланс вітаміну D. Кількість його вмісту в організмі обернено пропорційна ризику смерті, пише Курс України.

Для збереження тривалості життя необхідно включити в раціон ягоди. Вони покращують здоров'я серця, зміцнюють імунітет і знижують кров'яний тиск. Крім того, для зниження ризику діабету, за словами медика, необхідно регулярно пити зелений чай.

У боротьбі з онкологічними захворюваннями може допомогти чай з імбиром. Також такий напій знижує в організмі рівень холестерину і має потужні протипухлинні властивості.

Крім того, сомнологи розповідають про великий вплив сну на імунітет. Саме сон має великий вплив на здоров'я, красу і довголіття людини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні