--> Син відрізав батькові статеві органи і обстріляв поліцію. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Син відрізав батькові статеві органи і обстріляв поліцію. ФОТО

0
-1
Син відрізав батькові статеві органи і обстріляв поліцію. ФОТО
Житель Доманівки в Миколаївській області накинувся на рідного батька і понівечив його. Чоловік завдав жертві рани ножем, при цьому відрізав частину носа, губу і статеві органи. По прибулому поліцейському він відкрив вогонь, повідомляє поліція Миколаївської області.

"Напередодні, 20 січня, 36-річний зловмисник у ході конфлікту наніс батькові тілесні ушкодження у вигляді травматичної ампутації носа, губи і частково статевих органів. Поранений пенсіонер зміг дійти до місця проживання своєї сестри і попросити допомоги, жінка викликала і швидку, і поліцію. 55-річний потерпілий був госпіталізований, а в будинок його сина 21 січня правоохоронці прибули для проведення слідчих дій", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що зловмисник вже потрапляв у поле зору поліції.

Під час обшуку він почав стріляти по поліцейських і поранив кілька співробітників. Їхньому життю нічого не загрожує.

Для знешкодження чоловіка прибув спецназ КОРД.

Дії зловмисника кваліфіковані за ст. 348 КК (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Підозрюваному загрожує тюремний термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні