--> Зеленський провів нараду зі Шмигалем та Разумковим: про що говорили | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський провів нараду зі Шмигалем та Разумковим: про що говорили

0
-6
Зеленський провів нараду зі Шмигалем та Разумковим: про що говорили
У четвер, 21 січня, президент України Володимир Зеленський провів нараду з представниками законодавчої та виконавчої влади.

Пише Вголос.

Під час наради обговорювалися пріоритетні питання на 2021 рік. Так, мова йшла про очікування на економічне зростання країни в поточному році, розробку проекту іпотеки для молоді під 7% та запровадження іменних стипендій для студентів і спеціальних премій.

На нараді були присутні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, голова ВРУ Дмитро Разумков, народні депутати, голови комітетів парламенту, а також керівник ОП Андрій Єрмак зі своїми заступниками та радниками.

Також на засіданні обговорювали зміни, які відбулися через пандемію коронавірусу.

На нараді наголосили про пріоритетність законів, спрямованих на виконання реформ, які “сприятимуть макроекономічному зростанню”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні