61-річного вченого-біолога затримали за викрадення і зґвалтування дівчини

0
1
61-річного вченого-біолога затримали за викрадення і зґвалтування дівчини
Сексуальним маніяком виявився співробітник одного з провідних університетів Росії - 61-річний завідувач лабораторією фактично викрав 20-річну дівчину і поглумився над нею. На очній ставці вчений заявив, що жертва сама винна в зґвалтуванні.

Як повідомляє cripo.com.ua, інцидент стався у Москві в ніч на 18 січня.

Напередодні молода особа з другом відпочивала в ресторані. Близько 23.00 пара вийшла на вулицю, щоб викликати таксі і поїхати в готель, де зупинилася дівчина.

Дівчина зізнається, що була дуже п'яна і пішла вздовж вулиці шукати таксі. І тут її окликнув водій чорної «Тойоти». Дівчина вирішила, що це замовлена ​​машина і сіла на переднє сидіння. Вона збиралася подзвонити другу, щоб той теж підійшов, але водій вихопив з її рук телефон і дав по газах. Вони їхали близько години, пасажирці здалося, що маніяк завіз її в Підмосков'я. По дорозі постійно сипав погрозами, мовляв, приб'є її, якщо вона спробує вистрибнути з машини або буде кричати.

Насправді водій (а ним виявився завідувач лабораторією, де досліджують розведення риби) привіз жертву на місце своєї роботи в університет, де є дерев'яні будиночки і навчальні ставки, куди запускають рибу.

Вчений зробив з дівчиною розпусні дії, потім довів її до своєї машини і «галантно» довіз до готелю. Весь цей жах тривав 4-5 годин.

В ту ніч на ресепшен дівчина відразу сказала, що на ранок, як протверезіє, планує викликати співробітників поліції, щоб заявити про злочин. Власне, це вона і зробила.

Гвалтівника затримали швидко, відстеживши шлях пересування його машини. На очній ставці постраждала його впізнала, а чоловік заявив, що вона його сама спровокувала на насильство. Чоловік - вдівець, у нього є дорослий син. Удвох вони живуть в центрі Москви. Вчений затриманий і найближчим часом буде арештований.

- Мені важко морально, сподіваюся, забуду згодом. Таке відчуття, що біля ресторану ця людина чатував підпилих жінок, і я попалася на його вудку, - сказала потерпіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні