В останній день президенства батька: донька Трампа оголосила про заручини. ФОТО

0
1
В останній день президенства батька: донька Трампа оголосила про заручини. ФОТО
В останній день президентства свого батька Дональда Трампа його 27-річна дочка Тіффані оголосила про заручини з бойфрендом - мільярдером з Нігерії Майклом Булосом. Вона поділилася знімком з коханим, символічно зробленим в Білому домі, і написала, що дуже рада почати нову главу в житті.



"Для мене було честю відзначати багато життєвих етапів, історичні події і пам'ятні моменти з моєю родиною тут, в Білому домі, і особливо мої заручини з моїм чудовим нареченим. Відчуваю себе дуже щасливою і схвильованою, щоб почати нову главу життя!"
- написала вона.

Булос, в свою чергу, поділився таким же знімком і назвав Тіффані любов'ю всього свого життя.

Пару вже привітала з радісною подією мама Тіффані - колишня дружина Дональда Трампа Марла Мейплз, а також старша сестра Тіффані Іванка.

Майкл Булос і Тіффані Трамп разом більше трьох років. Пара познайомилася під час відпочинку на грецькому острові Міконос, однак свій роман Майкл і Тіффані розсекретили не відразу. Вперше разом у світ вони вийшли два роки тому, з'явившись на прийомі в Білому домі. Майкл Булос є спадкоємцем компанії Boulos Enterprises, яка спеціалізується на будівництві, продажу автомобілів та роздрібній торгівлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні